lördag 24 maj 2014

En promenad i närområdet.


Den senaste veckan har jag insett att mitt närområde i Kista är ganska fantastiskt. Denna vår har jag sett rödstjärt, enkelbeckasin, törnskata, korp, näktergal och en massa annat. Igår visade min älskade sambo mig dessutom stigen han använder när han är ute och motionsspringer; fantastiskt vackert! Vi ska försöka ta en promenad ikväll igen och då tar jag med mig kameran.
Här är några bilder från två promenader jag tagit på senaste. Det har varit mer promenad än fotoutflykt, men vid vissa tillfällen har jag varit snabb nog att ta en bild. Alla blir kanske inte helt skarpa, men ändå.
Det är heller inte så jätteofta jag fotar blommor, men skogsstjärnan är min absoluta favorit, så den kunde jag inte låta bli att fotografera!1 kommentar:

Klas sa...

Tycker du blåser liv i skogsstjärnan, återgiven som den är likt ett smycke i skyltfönstret. Att vandra runt i skogen och försöka fotografera vad Naturen kastar fram mot en. Så gör jag oxå. Som du skriver ger det improviserande arbetssättet kanske inte alltid de skarpaste och mest uttänkta bildnumren, men naturlighet, spontanitet kan väl uppväga?
/ Deerhunter