onsdag 29 maj 2013

Fotokurs med Brutus Östling

I helgen har jag varit på kurs i Skåne och haft det alldeles fantastiskt bra. Jag, Frida och Cicci tjuvstartade på torsdagen och åkte ner för att spendera ett dygn i Söderåsens nationalpark innan kursen började. Jag har varit på Kopparhatten förr, men den här gången fick jag se mer av parken och jag blev verkligen betagen. Bokskogen är verkligen exotisk i sin täta, friska grönska. Vi fick också träffa ett gäng sällskapliga sångsvanar som verkligen showade för oss! Tyvärr hade jag för långt tele för sådana närgångna fåglar och det blev inte så mycket bilder att hurra för.

På fredagseftermiddagen bar det av mot Brutus gård. Det blev en himla lyckad kurs med nya kunskaper, fin hemlagad mat och entusiastiska människor. Förutom de matnyttiga lektionerna besökte vi Söderåsen (igen, men det hade vi absolut inget emot eftersom det finns otroligt mycket där att fota) Klampenborg i Danmark, och vi hann även med en avslutande båttur utanför Mölle i solskenet. Brutus är (förutom en fantastiskt skicklig fotograf förstås!) en mycket generös och ödmjuk kursledare.

Här är resultatet från helgen. Jag är inte helt nöjd, det kändes som att vi fick sådana otroliga förutsättningar men att jag inte riktigt klarade av att ta tillvara på dem. Himla kul var det i alla fall!

2 kommentarer:

Kungsfiskaren sa...

Hej Marie!
Vilka underbara bilder, jag förstår att det är både roligt och framför allt givande i Brutus sällskap.
Må väl
/Ingemar

Hamsterkatt sa...

Tack så mycket Ingemar! Ja, det var verkligen en bra helg med mycket innehåll. Brutus och hans fru är verkligen trevliga människor!